Hey wat super dat je op de website van EcaProducts gekomen bent.
Ik zal me even heel snel voorstellen want je hebt vast nog meer te doen vandaag.

Mijn naam is Greetje Eilander, bedenker van EcaProducts. Ik woon in Hellevoetsluis op het mooie eiland Voorne-Putten, getrouwd, en moeder van twee leuke dochters die inmiddels volwassen zijn. Bij ons gezin horen ook twee ‘je-weet-wel’ katers: Gizmo en Bullet.

Greetje-Ecaproducts

  Ik ben geboren in Overijssel en was een echt paardenmeisje.
  De stal was mijn heiligdom.  Vond het heerlijk met de dieren.
  Daar liep van alles rond, zelfs varkens die met de fles groot
  zijn gebracht. Heerlijk vond ik dat.

  Maar aan alles komt een eind. Ik had mijn examens gehaald en ging
  het huis uit en het leven gaat zoals dat meestal gaat.
  Huisje-boompje-beestje.


Begin 2018 ben ik begonnen met EcaProducts, doordat een vriendin van mij die in Duitsland is gaan wonen me eerder al de producten van Ecabiotec  liet zien. Elke keer wanneer ik bij haar was, kwamen die producten weer ter sprake. Tja, Ik werd echt enthousiast!

Verstand komt met de jaren is mij altijd verteld. Dat zou best wel eens waar kunnen zijn want ik merk dat nu steeds milieubewuster wordt. Al die rommel in de berm van de snelweg ergeren me mateloos. Dat deed het altijd al maar merk wel dat ik steeds wat verder ga in mijn overtuiging.
Ik noem het bewustwording. Op perfectie zit niemand te wachten.

90% IMPERFECTIE HEEFT MEER RENDEMENT DAN 10% PERFECTIE

Maar goed, ik was dus verbaasd dat ik deze desinfectiemiddelen niet in Nederland kon kopen.
Daar snapte ik dus niks van.
Milieuvriendelijk EN het doet wat het moet doen. Schiet mij maar lek!

Ik besloot dus maar om dit naar Nederland te brengen. Geen idee wat me te wachten stond want zaken doen heb ik nooit geleerd.  Ik zal nog wel heel vaak op mijn snufferd gaan maar ik hoop dat dit het leven juist zo spannend gaat maken. Gaan met die banaan!