Onze leverancier Ecabiotec® AG is producent van desinfecterende oplossingen en ontwikkelaar van ECALIT® en IMEALIT® technologie. Zij produceert biologische, milieuvriendelijke en niet-giftige oplossingen.

Ecabiotec® biedt een verscheidenheid producten, processen en diensten op het gebied van waterbehandeling en desinfectiesystemen aan. De zuiverheid van de ECALIT® / IMEALIT® producten en het gehele productieproces is uniek en wordt gecontroleerd door het Institute FRESENIUS.

Met nieuwe, innovatieve en efficiënte systemen, biedt onze leverancier nieuwe mogelijkheden met de hoogst mogelijke hygiëne. Bij de behandeling van drink-, koel- en proceswater, de desinfectie van objecten en oppervlakken en bij de kiemvermindering van voedsel stellen zij nieuwe normen. De veiligheid en verdraagzaamheid bij consument en milieu komen altijd op de eerste plaats.

De producten van Ecabiotec® zijn puur, snelwerkend, niet-giftig, veganistisch en worden dierproefvrij ontwikkeld.

Met partners over de gehele wereld en gecertificeerde installateurs helpt Ecabiotec® om waterkwaliteit te verbeteren. Als gerenommeerd expert op het gebied van ontsmetting, sanitair en waterzuivering biedt zij op veel plaatsen een veilige leefomgeving.

ecabiotec logo

WhatsApp ons whatsapp