De producent van de producten die EcaProducts aanbied is Ecabiotec®. Ecabiotec is producent van desinfecterende oplossingen en ontwikkelaar van de ECALIT® en IMEALIT® technologieën. Ecabiotec® produceert biologische, milieuvriendelijke en niet-giftige oplossingen, die wij op de Nederlandse markt aanbieden.

Onze leverancier Ecabiotec®

Ecabiotec® biedt een verscheidenheid producten, processen en diensten op het gebied van waterbehandeling en desinfectiesystemen aan. Het hele productieproces dat hieraan voorafgaat is uniek en wordt gecontroleerd door het instituut Fresenius.

Met nieuwe, innovatieve en efficiënte systemen, biedt onze leverancier nieuwe mogelijkheden met de hoogst mogelijke hygiëne. Zij stellen nieuwe vormen bij de behandeling van drink-, koel- en proceswater, de desinfectie van objecten en oppervlakken en bij de kiemvermindering van voedsel. De veiligheid en verdraagzaamheid bij de consument en milieu komen altijd op de eerste plaats. De producten van Ecabiotec® zijn puur, snelwerkend, niet-giftig, veganistisch en worden dierproefvrij ontwikkeld.

Met partners over de gehele wereld en gecertificeerde installateurs helpt Ecabiotec® om waterkwaliteit te verbeteren. Als gerenommeerd expert op het gebied van ontsmetting, sanitair en waterzuivering biedt zij op veel plaatsen een veilige leefomgeving.

Meer weten over Ecabiotec®?

Neem een kijkje op de website of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze leverancier en het proces!

ecabiotec logo