Welkom op de website van EcaProducts. Mijn naam is Greetje Eilander, oprichter en eigenaar van EcaProducts.
Ik ben woonachtig in Hellevoetsluis op het prachtige eiland Voorne-Putten, getrouwd, en moeder van twee leuke dochters.
Bij ons gezin horen twee ‘je-weet-wel’ katers: Gizmo en Felix, beide geboren eind 2007 en een jonge spring-in-het-veld genaamd Bullet van augustus 2019.

Foto van EcaProducts oprichtster Greetje EilanderAls klein meisje ben ik opgegroeid in een grote woning met stal en weiland. Er werden dus ook al snel een paar pony’s aangeschaft voor mijn broers. Ik mocht dan op een pony van mijn broer rijden zodra ik oud genoeg was om lid te worden van de ponyclub. Het vervolg is natuurlijk een bekend verhaal; tot mijn 19e jaar heb ik mijn eigen pony’s gereden en deed het niet onverdienstelijk al zeg ik het zelf.

Aangezien wij allemaal dierenvrienden waren, was het niet ongewoon dat wij een verscheidenheid aan dieren thuis hadden. Kippen buiten, tamme eend in huis en varkens met de fles grootgebracht tot ze het meubilair op de neus namen; Toen moesten ze naar de stal.

Begin 2018 ben ik begonnen met EcaProducts, doordat een vriendin van mij die in Duitsland is gaan wonen me eerder al voorstelde aan de producten van Ecabiotec. Gaandeweg liet ze me een aantal desinfectiemiddelen en een geurneutralisator voor (de omgeving van) haar huisdieren zien.
Dit vond ik reuze interessant en elke keer wanneer ik bij haar was kwam dit product weer ter sprake.

De doeltreffende werking en de afwezigheid van enige belasting voor mens, dier en natuur sprak mij heel erg aan. Ik vroeg haar hoe dit middel in Nederland heet omdat ik het nog nergens was tegengekomen.
“Dit kun je niet kopen in Nederland” zei ze. Waarom niet?
Wij willen toch ook alles graag schoon en biologisch in huis hebben?
Binnen een week was het voor mij duidelijk. Ik ga dit op de Nederlandse markt brengen.

WhatsApp ons whatsapp