Bij een eerste kennismaking is het altijd netjes om jezelf even voor te stellen dus ga ik dat ook doen.
Ik ben Greetje Eilander, getrouwd en heb 2 prachtige dochters.

Wij wonen in Hellevoetsluis op het prachtige eiland Voorne-Putten.
Bij ons gezin horen ook onze 2 “jeweetwel” katers, Gizmo en Felix. beide geboren eind 2007. Heerlijke knuffels en hele leuke karakters. Persoonlijk zou ik graag meer dieren willen hebben maar wij wonen in een tussenwoning met een kleine tuin en dan kun je niet alles in huis halen wat je wilt vind ik. Onze buren zouden dat ook zeker niet kunnen waarderen.
Als klein meisje ben ik opgegroeid in een grote woning met stal en weiland. Er werden dus al heel snel een paar pony’s aangeschaft voor mijn broers. Ik mocht dan op een pony van mijn broer rijden zodra ik oud genoeg was om lid te worden van de ponyclub. Het vervolg is natuurlijk een bekend verhaal. Tot mijn 19e jaar heb ik mijn eigen pony’s gereden en deed het niet onverdienstelijk al zeg ik hetzelf. Daar wij allen dierenvrienden waren, was het niet ongewoon dat wij een verscheidenheid aan dieren thuis hadden. Kippen buiten, tamme eend in huis. Varkens met de fles grootgebracht tot ze het meubilair op de neus namen. Toen moesten ze naar de stal. Onze shetlandpony kwam regelmatig naar binnen kijken of er nog wat te snoepen viel. Honden en katten natuurlijk ook. Deze dieren hebben allemaal hun aandeel in mijn liefde voor dier en natuur.
Als ik nu naar de tv kijk en een reportage zie van de plastiek soep in de oceanen dan draait mijn maag om. Als iedereen nou gewoon zijn eigen rotzooi opruimt en niet op straat gooit of uit het autoraam, dan zou dit probleem er toch niet zijn?
De slogan: “Een beter milieu begint bij jezelf” is dus altijd nog mijn motto.