We kunnen ze niet zien maar ze zijn er wel. In grote getallen. Bacteriën en schimmels doen het geweldig in warme vochtige ruimtes zoals de badkamer. Ze vermenigvuldigen zich razendsnel en zorgen voor herbesmetting zodra ze de kans krijgen. Ik laat je zien hoe je dit heel snel en eenvoudig aanpakt met Solvid.

Tandenborstels

Het advies is om elke 3 maanden je tandenborstel te vervangen. Je denkt er niet bij na. Zolang de borstelharen nog goed staan, zal het wel goed zijn. Misschien is dat waar maar waarom zou je niet voor een veilige oplossing kiezen? 1 keer per week een spray met Solvid en de bacteriën en schimmels zijn dood. Je hebt weer een frisse tandenborstel. Het is niet nodig om de tandenborstel na te spoelen want deze mag zo weer je mond in. Het is helemaal veilig. Ook fijn om te weten als het om de tandenborstels van de kinderen gaat.

Afvoerputje

Deze kan stinken zeg! Vooral als je voorover je mond wilt uitspoelen na het tandenpoetsen. Die lucht komt je dan echt tegemoet. Heel vies!
Die lucht wordt verspreidt door de bacteriën die daar wonen. Met een hete kraan doorspoelen doet gewoon niet genoeg om het weg te krijgen.
Veeg alles schoon voor zover je erbij kan en spray dan goed in met Solvid.
Reken maar dat de bacteriën doodgaan en de vieze lucht weg is. Zitten de bacteriën dieper, bijvoorbeeld in de zwanenhals, dan kun je er wat meer ingieten zodat de Solvid in de zwanenhals komt en daar zijn werk kan doen. Je hele wastafel slopen is helemaal niet nodig. Een paar seconden werk en je bent klaar.

Make-up borstels

In de borstels die je gebruikt met het opmaken zitten ook veel verborgen bacteriën. De borstels en kwasten die je gebruikt worden na verloop van tijd vies en worden dan vervangen. Dat is ook nodig want deze bacteriën kunnen hele vervelende consequenties hebben voor je huid en voor je ogen. Bacteriële infecties komen best veel voor. Acne en oogontstekingen zijn hier voorbeelden van.

Je kan deze toch heel eenvoudig schoonhouden en veel langer gebruiken dan je voorheen gedaan hebt.
Om de borstels goed schoon te krijgen is een sopje met een zachte zeep voldoende om de make-upresten weg te spoelen en daarna spray je er Solvid op. Ook tussen het schoonmaken door is het raadzaam om af en toe eens een spray op de borstels te doen. Op die manier kunnen de bacteriën niet je huid herbesmetten. Denk ook eens aan haarborstels, haarelastiekken, haarklemmen enz.

Ben jij nu ook niet zo enthousiast over Solvid geworden als ik ben?
Kijk dan in onze webshop want we hebben meerdere verpakkingen en ook andere producten. Wellicht zit er iets voor je bij?

Wanneer je je aanmeld om af en toe een informatiemail of een ander bericht van ons te krijgen, heb je bij je eerste bestelling 5% korting. Ook best fijn toch?

Categorieën: Blog