Gemakkelijk en veilig het speelgoed van je kind ontsmetten, hoe doe je dat? Wij kregen een vraag van een klant hierover, waarvan we het antwoord graag met je delen!

Vorige week werd ik benaderd door een klant die een vraag had over de Solvid Desinfectie. Deze dame is een moeder van jonge kinderen en was op zoek naar een praktische oplossing voor het ontsmetten van het speelgoed van haar kinderen.

Ontsmetten van speelgoed

Klant: “Elke maand was ik het speelgoed van mijn kinderen. Dat is een grote klus, maar sinds corona vraag ik me af of dit wel genoeg is. Ondanks de oproep van het kabinet om zoveel mogelijk thuis te blijven, laat ik toch af en toe een buurmeisje met mijn dochter spelen. Die kinderen vervelen zich dood, want dit duurt nu al zo lang. Het is koud buiten, dus ze zitten veel binnen. Als ze dan geen vriendjes hebben om mee te spelen, breken ze mijn huis af. Dan heb ik het nog niet eens over mijn eigen gemoedsrust. Thuis werken met jonge kinderen is heel zwaar. Ik word vaak gestoord, waardoor ik het fijn vind als de kinderen met elkaar kunnen spelen. Daar komt nog bij dat er altijd wel eentje verkouden is of in ieder geval een snotneusje heeft. Dan komt het risico van besmetting weer om de hoek kijken. Eén keer per maand alles schoonmaken kost enorm veel tijd. Tijd die ik niet heb. Mijn vraag is dus dit: hoe kan ik tussen de wasbeurten door het speelgoed ontsmetten?”

De oplossing

Met de Solvid Desinfectie kun je het speelgoed bespuiten en in 30 seconden is het speelgoed ontsmet! Naspoelen is niet nodig, want het droogt gewoon op. Zelfs tussen het spelen door kan dit gedaan worden. Solvid is veilig te gebruiken in de buurt van kinderen. Het is zelfs geen probleem als het in de oogjes of mond terecht komt. Mocht het speelgoed nog niet helemaal droog zijn en het eindigt in de mond van het kind, dan is er geen vuiltje aan de lucht!

Niet alleen speelgoed maar ook knuffels zijn heel goed te ontsmetten met Solvid. Door de toegepaste formule van Solvid is deze ook nog eens geur-neutraliserend. Dat is best een groot pluspunt, want iedere moeder weet hoe de knuffels van kinderen kunnen ruiken. Deze worden veelvuldig geknuffeld bij de mond en neus en mogen in geen geval gewassen worden, want dan zijn ze de knuffel weer een dag kwijt. Deze tussentijdse ontsmetting is daarom een welkome en veilige tijdswinner.

Het gemak van Solvid

Het gesprek eindigde met een blije klant. Ze was blij verrast dat de (hand)desinfectie van Solvid ook voor allerlei oppervlakken te gebruiken is en dat er geen kast vol verschillende flessen nodig was. De tijdswinst en het gemak was hier een groot pluspunt.

Heb je zelf ook een vraag?

Mocht het zo zijn dat je zelf ook een vraag hebt of misschien wel twijfelt over iets, dan kun je mij gerust mailen! Ik beantwoord je vraag met alle plezier.

Categorieën: Blog