Kan een bacterie ongevoelig worden voor een desinfectiemiddel, zoals Solvid, als je het vaak gebruikt? Het antwoord is Nee.

Vragen
Deze vraag kreeg ik onlangs van een klant. De klant had al wat nare ervaringen op dit gebied gehad en wilde heel graag gerustgesteld worden.

Onmogelijk
Het is niet mogelijk. Resistentie is mogelijk wanneer er met antibiotica behandeld wordt. Dan kunnen de ziekteverwekkers resistent worden.
Lees hier meer informatie hierover.

Imealit-proces
Bij de werking van Solvid is dat echter niet aan de orde. Solvid heeft een corosieve werking op alle eencellige ziekteverwekkers waardoor ze niet kunnen overleven. Het vreet als het ware door de buitenste membraan van een cel waardoor deze kapot gaat en het organisme dood gaat. Dat heeft niks met resistentie te maken en zal dus voor Solvid ook niet opgaan.

Alle producten van Ecaproducts zijn ontwikkeld met het gepatenteerde IMEALIT-proces en is bijzonder effectief tegen bacteriën, virussen en schimmels.
Dit proces maakt het mogelijk om goed te kunnen desinfecteren zonder het gebruik van alcohol. Dit heeft heel veel voordelen.

Wil je meer informatie hierover, neem dan contact met ons op door een email naar info@ecaproducts.nl te sturen. Ik help je graag verder.

Categorieën: Blog