[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.26.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Afgelopen zondag 1 juli hebben wij onze producten op de zomermarkt in Hellevoetsluis uitgestald. Ondanks dat het niet zo druk was als verwacht, hebben we toch een hele vruchtbare dag gehad.
Over het algemeen zijn de producten van Ecaproducts in Nederland helemaal onbekend. Toch waren er een aardig aantal mensen heel nieuwsgierig naar de milieu- en diervriendelijke producten.

zomermarkt

Poster zomermarkt de Ravense Hoek

Op de zomermarkt zijn hele leuke gesprekken gevoerd, waaronder met iemand die de producten wel kent vanuit zijn werk in binnen- en buitenland. Deze man vertelde dat hij i.v.m. de vogelgriep met de producten van Ecabiotec gewerkt heeft.

Ecabiotec levert het ontsmettingsmiddel voor het water om her-besmetting en verdere besmetting te voorkomen. Dit ontsmettingsmiddel werd gebruikt op de mensen bij het naderen van de dieren tijdens de vogelgriep. U kent ongetwijfeld de beelden van het journaal op tv.

Al met al hebben we van deze meneer nog best wat mogen opsteken. Positieve feedback is altijd leerzaam en inspirerend!

Zomermarkt Ravense Hoek
Op de jaarlijkse zomermarkt bieden rond de 100 bedrijven hun producten aan vanuit hun eigen marktkraam. Op deze markt zijn genoeg eetgelegenheden, muzikanten, is er een vlooienmarkt en zijn er leuke activiteiten voor kinderen. Dit jaar vond de zomermarkt plaats op zondag 1 juli 2018 tussen 09.00 en 17.00 uur in Ravense Hoek. De marktkramen stonden midden in het Ravense Park.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]