Overal waar we komen moeten we onze handen ontsmetten met desinfectiemiddelen die alcohol bevatten. Dat is al vervelend genoeg voor gezonde mensen, en zeker voor mensen met wondjes aan de handen. Het is helemaal niet te doen voor mensen met een longaandoening omdat de alcohol geur voor hun adembenemend is.

Helaas is dit de wereld waar we momenteel in leven. Doordat het Covid-19 virus hardnekkiger blijkt te zijn dan verwacht, belanden we van de ene piekgolf in de andere. Rutte heeft al meerdere malen gezegd dat we onze handen stuk moeten wassen. Ik vind dat een heel verkeerd signaal. Ze zijn blijkbaar niet op de hoogte van de producten van Ecaproducts.

Natuurlijk volgen we allemaal het RIVM in hun advies. Daar is op zich niets mis mee want deze mensen hebben ervoor geleerd toch? Maar ik vraag me toch af waarom deze geleerde mensen vasthouden aan de alcohol / ethanol-houdende desinfectiemiddelen. Daar gaan je handen inderdaad stuk van en veel van deze vloeistoffen benemen je de adem door hun alcoholdampen. Stel je voor als je een longaandoening hebt, dan heb je hierdoor een extra probleem!

Is het dan geen wonder dat er veel mensen afhaken bij de desinfectiezuilen waar ze hun handen behoren te ontsmetten? Of dat nu echt de oorzaak van de 2e golf dat weet ik niet maar het kan er zeker aan bijdragen.

En toch is er een heel mooi alternatief wat even goed werkt als de alcoholhoudende middelen.
Dit middel heet Solvid® en is alcoholvrij. Het beschadigd de huid niet en is bijzonder effectief tegen het o.a. het Covid-19 virus. De geur van Solvid wordt beschreven als een zwembadgeur en is binnen enkele seconden verdwenen. De bestandsdelen zijn water en zout maar door een bijzondere elektrochemische bewerking heeft het eigenschappen gekregen welke dodelijk zijn voor bacteriën, virussen en schimmels. Het is echter ongevaarlijk om dit middel te gebruiken in de buurt van kinderen, dieren en voedingsmiddelen. Het is ook te gebruiken als oppervlaktedesinfectie en het is niet nodig om het na- of af te spoelen. Het mag gewoon opdrogen. Gemak dient de mens.

Heb je vragen over Solvid® of wil je het bij je bedrijf in de desinfectiezuilen doen?
Neem dan contact op via vragen@ecaproducts.nl. Bellen mag natuurlijk ook.

Categorieën: Blog