Wanneer we online zoeken op desinfectiemiddelen, komen er allerlei redenen tevoorschijn waarom je ze nooit meer moet gebruiken. Nooit meer? Desinfecteren geeft ons het gevoel van hygiëne! Wanneer we op reis zijn, het openbaar vervoer gebruiken, of op een festival … Op deze momenten kunnen we wel wat extra reinheid gebruiken door behulp van een kleine spuitfles. We willen alleen geen opname van zorgwekkende stoffen in ons lichaam. Daarom zijn we verliefd op onze producten van Solvid®. Waar kan je deze producten precies voor gebruiken? Hieronder lees je een paar handige tips voor het gebruik van Solvid®.

 1. Op kantoor
  Het zit vaak vol met bacteriën doordat je het de hele dag aanraakt: je toetsenbord. Je staat er niet altijd bij stil, maar ook dat moet je eens in de zoveel tijd even reinigen! Hierbij komt de Solvid Desinfektion spray goed te pas.
 2. Jouw smartphone
  Ook jouw smartphone heb je dagelijks in je hand, leg je overal neer en geef je soms aan anderen. Zo is het eigenlijk een bom van bacteriën geworden. Ook hierbij komt de Solvid Desinfektion spray goed te pas. Zo kan je je telefoon gewoon weer naast je gezicht houden als je wordt gebeld.
 3. Toilet
  Is hierbij nog uitleg nodig? Misschien even je handen reinigen na het toiletbezoek met de Hand Desinfektionsgel, of het toilet zelf reinigen na wat ongewenste bezoekers …
 4. Vliegtuig
  Gelukkig heeft de Solvid Desinfektion een reisverpakking van 75 ml! Deze is in de handbagage aan boord toegestaan. Een goede verfrissing na een korte of lange vlucht.
 5. Festival
  Op een festival is de hygiëne vaak ver te zoeken … Toch kan je met de Desinfektion spray nog wat hygiëne toevoegen aan deze belevenis. Ook handig bij insectenbeten!
 6. Huishouden
  Uiteraard zijn de ontsmettingsmiddelen van Solvid ook te gebruiken in en rondom huis. Bekijk per oppervlakte welk product het beste bij je past.
 7. Schoenenrek
  Helaas brengen schoenen soms nare geuren met zich mee. De Solvid Sports spray neutraliseert de geuren van zweet, waaronder van schoenen!

We hopen dat deze tips je gaan helpen bij het gebruik van Solvid®. Welk product ga jij proberen?